Sorry

Helaas heeft de automatiseerder hier een foutje gemaakt en de bijbehorende link was maar 2 dagen actief en kon daarna niet meer aangeklikt worden. Bij deze sturen wij hem nogmaals.

Hier de directe link

Goed nieuws!

Vorig jaar introduceerden we een nieuwe, verbeterde webapplicatie: de Gert de Jong automobielen Web App.

Hiermee beschikt u op uw telefoon voortaan over dezelfde functionaliteiten als van de oude app zoals afspraken maken, chatten, gegevens inzien, schade melden naar de verzekering, storingsmeldingen opzoeken en nog veel meer.
Het gebruik van de oude app is sindsdien steeds verder afgenomen, maar nog niet iedereen is overgestapt. Dat is nu wel belangrijk: na 31 december 2021 is het niet meer mogelijk de oude app te gebruiken.

Stap nu over!
Maak je nog gebruik van de oude app? Stap dan snel over. De nieuwe app heeft alleen maar voordelen ten opzichte van de oude app. Hij is gebruiksvriendelijker en je hoeft niet meer te updaten of te installeren via de App store of  Play store. Deze app kun je installeren (zelfs op je desktop), maar dat hoeft niet meer. Je kunt ook eenvoudig via je browser inloggen.

Hoe werkt dat?
De nieuwe webapplicatie is geen reguliere app, maar een snelkoppeling waarmee je de Gert de Jong Automobielen app ziet verschijnen.
Als je onze website op een mobiel apparaat opent, krijg je direct een melding dat je de App kunt installeren (‘Gert de Jong Automobielen App toevoegen aan je startscherm’).
In Chrome kan deze App niet in het beginscherm gezet worden, gebruik daarom even Safari.

Hulp nodig?
Heb je hulp nodig bij het installeren van de nieuwe app? Of een andere vraag rondom het gebruik van de app? We helpen je graag en kunnen je laten zien hoe het werkt.
 
Lees je deze e-mail op je telefoon? Dan is de installatie van de nieuwe app via onderstaande link zó geregeld. 
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

De zomer begint....

  1. Winterbanden werken perfect onder een temperatuur van 10 graden. Wordt de temperatuur hoger dan neemt de grip op het wegdek enorm af. Wissel de winterbanden dan ook voordat de zomer begint om voldoende grip te behouden en extra slijtage te voorkomen.

Ga goed voorbereid op vakantie...

Wist je dat je in Frankrijk niet mag eten achter het stuur?

  1. De Crit’Air Milieusticker is sinds enige tijd verplicht voor enkele gebieden in Frankrijk! 
  2. In veel landen ben je verplicht om een gevarendriehoek en veiligheidsvest mee te nemen, check dit van te voren. In ieder land gelden andere regels. 
  3. Wist je dat het in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland niet is toegestaan om flitsinformatie op je navigatiesysteem te hebben? Boetes kunnen wel oplopen tot €1500,-!
  4. In Spanje is het verboden om achter het stuur slippers en zwemkleding te dragen. Houd hier rekening mee!

 Ga dus goed voorbereid op reis. Fijne vakantie!

Herfst....

Het is inmiddels alweer herfst: de dagen worden korter en de temperaturen worden lager. Een goed moment om eens na te denken over een bandenwissel. Wist u dat bij een temperatuur van onder de 10 graden het is aan te raden met winterbanden te rijden?

Hier kunt u meer informatie vinden over banden.

Veiligheidsdag....

 

U bent natuurlijk van harte welkom voor de veiligheidscontrole in Aalsmeer op:

— Zaterdag 10 november a.s. van 08:00 tot 15:00 uur
 
…of, desgewenst, als aanvullende service en vooral om lange wachttijden zaterdag te voorkomen ook:
 
— Op afspraak tot 1 januari 2019. Als u voor deze optie kiest betaalt u ook hiervoor helemaal niets (normaal 19,50 Euro) en krijgt u tevens een startgarantiebewijs helemaal gratis.

En natuurlijk wensen ook wij u fijne kerstdagen en een mooi 2019.

Helaas hebben ook wij aangepaste openingstijden:

Maandag 24 December zijn we gesloten

27, 28 en 29 december zijn we open echter met beperkte capaciteit.

Maandag 31 december zijn we gesloten

En dan op 2 januari staan we het nieuwe jaar weer voor u klaar.