Onderhoud

Ook na aanschaf van uw nieuwe Citroën, of occasion blijven wij voor u klaarstaan. Met ons team van ervaren monteurs voeren wij graag het onderhoud en eventuele (schade)reparaties voor u uit. Ook voor de levering van onderdelen en accessoires voor uw auto kunt u prima bij ons terecht.

Prijsopgave vooraf

Wilt u vooraf weten wat een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw auto bij ons kost? Geen probleem. Aan de hand van de voertuiggegevens van uw Citroën maken wij een offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent voordat u besluit om de werkzaamheden door ons te laten uitvoeren. Wanneer u dat doet, krijgt u een vol jaar garantie op de onderdelen en de verrichte werkzaamheden.

Citroën Aalsmeer

Winteradvies...

  1. Beslagen ramen onder de temperatuur van 4 graden komt voor omdat de airco niet meer werkt uit veiligheid. Advies temperatuur verhogen en ventilatie snelheid hoog zetten. Eventueel een raam op een klein kiertje zetten.
  2. Met sneeuw en ijs zorg voor voldoende grip, laat de banden checken op profiel diepte of overweeg winterbanden of Michelin Cross climate all season banden.