Gert de Jong automobielen is een Citroën dealer en specialist welke zeer service gericht is en al sinds 1995 zijn sporen heeft verdiend.

Wij verkopen en repareren alle moderne en nieuwe Citroëns, maar hebben daarbij een nationale specialisatie opgebouwd met de modellen CX, XM en C6.

Daarbij hebben wij een expertise op het gebied van elektronica en elektrotechniek die samen met de technische knowhow leidt tot een uiterst bekwaam bedrijf binnen de Citroën organisatie en de betreffende Citroën Clubs.

WAAROM KIEZEN VOOR GERT DE JONG AUTOMOBIELEN?

  • Ons personeel leiden wij zelf op om gegarandeerd te zijn de werkwijze zoals wij dat afstemmen met u.
  • Al sinds 2004 doet NIPO klanttevredenheids onderzoeken waarbij de importeur deze vergelijkt met de andere dealers. Als uitkomst blijkt dat wij sinds die tijd in de top 5 staan van klanten tevredenheid.
  • Sinds 2005 zijn wij ISO 9001 gecertificeerd, dit is een internationale kwaliteitsnorm
Citroën Aalsmeer

Winteradvies...

  1. Beslagen ramen onder de temperatuur van 4 graden komt voor omdat de airco niet meer werkt uit veiligheid. Advies temperatuur verhogen en ventilatie snelheid hoog zetten. Eventueel een raam op een klein kiertje zetten.
  2. Met sneeuw en ijs zorg voor voldoende grip, laat de banden checken op profiel diepte of overweeg winterbanden of Michelin Cross climate all season banden.