APK-KEURING

Wij keuren alle merken

Om de verkeersveiligheid te bevorderen is er naast regulier onderhoud de jaarlijks verplichte Algemene Periodiek Keuring (APK). De APK keuring is voor auto’s vanaf vier jaar oud (bij dieselmodellen drie jaar oud).  Tijdens deze keuring controleren wij alle aspecten van uw auto op het gebied van veiligheid. Wist u dat een APK in combinatie met onderhoud vaak gratis is?

Waarom een APK-keuring?

Naast het feit dat een APK keuring wettelijk verplicht is, waarborgt het ook de veiligheid van alle medeweggebruikers. Zo houden we het samen veilig onderweg. Tijdens een APK wordt uw auto bij Gert de Jong automobielen gecheckt op de belangrijkste veiligheidsaspecten. Wij controleren uw auto tijdens de APK keuring onder andere op de remmen en de slijtage van de banden. Maar ook houden wij rekening met een aantal milieuaspecten, zodat we met zijn alle een gezonde leefomgeving blijven houden.”

Citroën Aalsmeer

De zomer begint....

  1. Winterbanden werken perfect onder een temperatuur van 10 graden. Wordt de temperatuur hoger dan neemt de grip op het wegdek enorm af. Wissel de winterbanden dan ook voordat de zomer begint om voldoende grip te behouden en extra slijtage te voorkomen.