“INSPIRED BY YOU” aangeboden door ons.

Deze nieuwe merkslogan is het vervolg op de merkcampagne “Citroën Inspired By You” die in 2016 op de Autosalon van Parijs van start ging en daarna internationaal werd uitgerold.

De nieuwe slogan “INSPIRED BY YOU”, die zijn debuut maakt op de IAA van Frankfurt in 2017, is de ultieme uiting van de nieuwe dynamiek van het merk en is de opvolger van de in 2009 geïntroduceerde slogan “CRÉATIVE TECHNOLOGIE”.
“INSPIRED BY YOU” is niet zomaar een slogan, maar een waar credo dat symbool staat voor de unieke oplossingen die Citroën de klanten van het merk biedt.

Wij als Gert de Jong automobielen gaan dit ook weer de komende tijd waarmaken voor U.

Reageer op deze blog

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Citroën Aalsmeer

De zomer begint....

  1. Winterbanden werken perfect onder een temperatuur van 10 graden. Wordt de temperatuur hoger dan neemt de grip op het wegdek enorm af. Wissel de winterbanden dan ook voordat de zomer begint om voldoende grip te behouden en extra slijtage te voorkomen.

De zomervakantie komt er aan...

  1. Maak tijdig een afspraak voor de vakantie controle
  2. Mocht uw auto het heel warm krijgen tijdens de vakantie rit, schakel de airco uit en neem gas terug. eventueel de verwarming op maximaal zetten en de ramen open. Op deze manier koelt de motor extra.
  3. Gaat u met de caravan zorg dat ook deze vakantie klaar is. Banden en spanning zijn hierbij van groot belang.