“INSPIRED BY YOU” aangeboden door ons.

Deze nieuwe merkslogan is het vervolg op de merkcampagne “Citroën Inspired By You” die in 2016 op de Autosalon van Parijs van start ging en daarna internationaal werd uitgerold.

De nieuwe slogan “INSPIRED BY YOU”, die zijn debuut maakt op de IAA van Frankfurt in 2017, is de ultieme uiting van de nieuwe dynamiek van het merk en is de opvolger van de in 2009 geïntroduceerde slogan “CRÉATIVE TECHNOLOGIE”.
“INSPIRED BY YOU” is niet zomaar een slogan, maar een waar credo dat symbool staat voor de unieke oplossingen die Citroën de klanten van het merk biedt.

Wij als Gert de Jong automobielen gaan dit ook weer de komende tijd waarmaken voor U.

Reageer op deze blog

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Citroën Aalsmeer

De zomer begint....

  1. Winterbanden werken perfect onder een temperatuur van 10 graden. Wordt de temperatuur hoger dan neemt de grip op het wegdek enorm af. Wissel de winterbanden dan ook voordat de zomer begint om voldoende grip te behouden en extra slijtage te voorkomen.

Ga goed voorbereid op vakantie...

Wist je dat je in Frankrijk niet mag eten achter het stuur?

  1. De Crit’Air Milieusticker is sinds enige tijd verplicht voor enkele gebieden in Frankrijk! 
  2. In veel landen ben je verplicht om een gevarendriehoek en veiligheidsvest mee te nemen, check dit van te voren. In ieder land gelden andere regels. 
  3. Wist je dat het in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland niet is toegestaan om flitsinformatie op je navigatiesysteem te hebben? Boetes kunnen wel oplopen tot €1500,-!
  4. In Spanje is het verboden om achter het stuur slippers en zwemkleding te dragen. Houd hier rekening mee!

 Ga dus goed voorbereid op reis. Fijne vakantie!