CITROËN 2CV IS JARIG

2CV 70jaar

De Citroën 2CV blaast dit jaar 70 kaarsjes uit. Reden genoeg om terug te blikken op dit iconische model. Op Citroën Origins beleeft u de 2CV als nooit tevoren. Start de motor of probeer de claxon. De typische klanken brengen u terug naar de tijd van toen.

Tags:

Reageer op deze blog

2 Reacties op "CITROËN 2CV IS JARIG"

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Bert Kuit
Gast

Mis mijn eerste, rode, zoveelste hans bestel eend, nog steeds enorm. Kocht hem voor 150 gulden. moest er zelf nieuwe remmen inzetten; alles hing zo’n beetje aan elkaar maar wat een lol heb ik ermee gehad!

Bert Kuit
Gast

Daarna nog 10 jaar eenden gehad

Citroën Aalsmeer

De zomer begint....

  1. Winterbanden werken perfect onder een temperatuur van 10 graden. Wordt de temperatuur hoger dan neemt de grip op het wegdek enorm af. Wissel de winterbanden dan ook voordat de zomer begint om voldoende grip te behouden en extra slijtage te voorkomen.