CITROËN 2CV IS JARIG

2CV 70jaar

De Citroën 2CV blaast dit jaar 70 kaarsjes uit. Reden genoeg om terug te blikken op dit iconische model. Op Citroën Origins beleeft u de 2CV als nooit tevoren. Start de motor of probeer de claxon. De typische klanken brengen u terug naar de tijd van toen.

Tags:

Reageer op deze blog

2 Reacties op "CITROËN 2CV IS JARIG"

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Bert Kuit
Gast

Mis mijn eerste, rode, zoveelste hans bestel eend, nog steeds enorm. Kocht hem voor 150 gulden. moest er zelf nieuwe remmen inzetten; alles hing zo’n beetje aan elkaar maar wat een lol heb ik ermee gehad!

Bert Kuit
Gast

Daarna nog 10 jaar eenden gehad

Citroën Aalsmeer

Winteradvies...

  1. Beslagen ramen onder de temperatuur van 4 graden komt voor omdat de airco niet meer werkt uit veiligheid. Advies temperatuur verhogen en ventilatie snelheid hoog zetten. Eventueel een raam op een klein kiertje zetten.
  2. Met sneeuw en ijs zorg voor voldoende grip, laat de banden checken op profiel diepte of overweeg winterbanden of Michelin Cross climate all season banden.